Husbilar

Knaus – Den nya generationen husbilar

Knaus Husbilar är det självklara valet för dig som letar efter ett husbilsprogram med stor bredd. Knaus Husbilar finns i alla tänkbara alternativ, från Campingbilen Box Star till den största helintegrerade Sky I. Knaus borgar för kvalitet, design, innovation och frihet. I en Knaus är det alltid resan som är målet

Weinsberg Husbilar

Weinsberg vilar på begreppen enkelt, klokt och smart och gör skäl för detsamma. Med inriktning på en yngre målgrupp tillverkar man moderna husbilar till mycket attraktiva priser. Weinsberg finns som campingbil, halvintegrerad samt alkov.

Ci Husbilar – Nu ännu bättre!

Caravans International tillverkas i Italien och tillhör den franska koncernen Trigano Group. Fabrikerna finns i Toscana och produkterna präglas av

italiensk hantverksanda med avancerad teknologi och modern design som främsta kännetecken. CI är väl etablerat och har ett servicenät med över 200 servicepunkter i Europa.

Produktkataloger Husbil

Läs mer om våra modeller i våra program nedan. Klicka för pdf samt länk till leverantör.

Knaus Husbilar Weinsberg Husbilar Ci Husbilar

 

Vår butik

Vi har en välutrustad butik med allt du kan behöva för din husvagn; husvagns- & husbilstillbehör, reservdelar, markiser, takboxar, vattenpumpar , värmesystem, kyl/frysprodukter, madrasser, vitvaror mm. Välkommen in till oss på Valbovägen 196 i Valbo!

Till Salu Uthyrning

Kontakta oss

Hemsida drivs av Annonspartner Sverige AB