Husvagnar

Vill du ha en husvagn med enkelsängar eller dubbelsäng, en familjevagn med flera bäddar eller ska det vara en planlösning som ger möjlighet till extra sovplatser? Oavsett behovet som ska tillgodoses så kan vi finna rätt husvagn för just er. Vi har fullständiga husvagnsprogram och tillbehör från våra varumärken Knaus, Cabby, Weinsberg, Ci och Hobby. Kom gärna in i vår butik och vårt utställningsområde så berättar våra erfarna säljare mer.

Knaus, Weinsberg och Tabbert

Vi har ett stort urval av husvagnar från flera varumärken. Valet för dig som inte vill kompromissa, vår exklusiva serie tar din husvagnsupplevelse till en högre nivå. Familjevagnar med våningssängar för barnen, vissa även med en separat barndel. En prisvärd husvagn för de flesta aktiviteter eller en vagn med extra lastutrymme? Vi är återförsäljare av de främsta modellerna på marknaden och hjälper dig hitta rätt husvagn.

   

Produktkatalog Husvagn

Läs mer om våra modeller i våra program nedan. Klicka på dem röda rutorna

Knaus Husvagnar Weinsberg Husvagnar

 

Vår butik

Vi har en välutrustad butik med allt du kan behöva för din husvagn; husvagns- & husbilstillbehör, reservdelar, markiser, takboxar, vattenpumpar , värmesystem, kyl/frysprodukter, madrasser, vitvaror mm. Välkommen in till oss på Valbovägen 196 i Valbo!

Till Salu Uthyrning

Kontakta oss

Hemsida drivs av Annonspartner Sverige AB